Over ons

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut efficitur condimentum mauris.
Mauris in consequat

Over Han Jacobs

Door vanaf mijn geboorte op te groeien in de keukenzaak van mijn vader (Jo Jacobs Keukens in Genhout-Beek) ben ik besmet geraakt met het keukenvirus en heb ik de passie gekregen om zelf meubels te maken.
Nadat ik eerst de Mavo en later de meubelmakersopleiding in Belgie heb gevolgd, ben ik eerst nog in loondienst werkzaam geweest als service-monteur in een meubelzaak, als keukenmonteur en als laatste als
wand- en plafondmonteur. Door deze jarenlange ervaringen zag ik veel manieren van klantbenadering bij mijn vorige werkgevers en daar kreeg ik steeds meer problemen mee.

Uiteindelijk kwam toch het moment dat ik besloot om op 23 jarige leeftijd op 1 november 1989, zelfstandig mijn eigen bedrijf te starten. Dit startte op de boerderij van mijn schoonouders Eijssen-Petit te Schimmert, waar ik in een lege stallingsruimte de eerste formaatzaag neerzette. Eerst als dienstverlenend bedrijf (montagebedrijf voor andere keukenspeciaalzaken), later alles rechtstreeks naar onze klanten toe.

Na 4 jaar werd deze ruimte te klein en zijn we verhuisd naar het bedrijvencentrum van het Liof, gelegen in de Koumen te Hoensbroek. Na 2 jaar een hal van 300m2 gehuurd te hebben, maakten we de stap voor nieuwbouw van ons eigen bedrijfspand, terug in Schimmert.

Dit pand, toen 300m2 vloeroppervlak,waarvan 100m2 showroom, hebben we in 1996 in gebruik genomen. 5 jaar later was deze hal alweer te klein en hebben we in 2001 nog 210m2 vloeroppervlak bijgebouwd voor onze produktieafdeling.

Keuken

Of het nu gaat om een strakke design of een ‘landelijke’ keuken,
wij gaan te werk op basis van uw wensen! Om goed inzicht te krijgen in uw
persoonlijke smaak en prioriteiten, bekijken wij allereerst de locatie en worden
uw wensen geïnventariseerd. Naar aanleiding hiervan ontvangt u enkele
voorstellen waarna u een gefundeerd en breed besproken ontwerp kiest.

Interieur

Of het nu gaat om een klein kastje voor in de hal, dressoir, badmeubel, kast, plafond, scheidingswand of een compleet bureau- of winkel-interieur, elk werk nemen wij serieus en zullen er alle nodige aandacht aan besteden om een goed en mooi eindresultaat te behalen.